De fabriek van Isoveen: Perfectie in productie

4 krachtige machines

Een kijkje in de fabriek

Sinds de oprichting was Isoveen gericht op de productie van polystyreen en het bieden EPS oplossingen voor Unisol en andere bouw- en industriebedrijven.

Met bergen ervaring en investeringen in technologie, zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende EPS fabrikant.We hebben een betrouwbaar netwerk van opdrachtgevers en aannemers opgebouwd voor diverse toepassingen, van isolatie tot verpakking en reclamevoorwerpen.De fabriek van Isoveen is gelegen in het hart van Nederland te Roelofvarendsveen en beschikt over een modern machinepark om efficient en snel maatwerk te leveren.

Een uitgebreid overzicht van 4 machines

Isoveen B.V

Isoveen B.V.

Pre-expender

Het maken van een EPS blok begint met het verwarmen van de polystyreen korrels met behulp van stoom in onze ‘Pre-expander’. De stoom zorgt ervoor dat het blaasmiddel dat in de korrels zit, geactiveerd wordt en verdampt, waardoor de korrels uitzetten. Vervolgens worden de EPS korrels afgekoeld en gestabiliseerd en opgeslagen in silo’s voor verdere verwerking. Dit proces draagt bij aan een uniforme EPS blok.

Isoveen

Isoveen B.V

Isoveen B.V.

Blokkenpers

Onze blokkenpers is ontworpen voor precisie en productiviteit. Dankzij de specifieke constructie van de machine, genieten we elke keer van nauwkeurige resultaten.

Isoveen

Isoveen B.V

Isoveen B.V.

Contoursnijder

Onze contoursnijder is ontworpen voor precisie en snelheid. Dankzij geavanceerde technologie kunnen we bouwen op nauwkeurige resultaten in een rap tempo. Grondstoffen bewerken of productieproces versnellen? De contoursnijder van Isoveen is de perfecte oplossing.

Isoveen

Isoveen B.V

Isoveen B.V.

Snel en persoonlijk contact?

Bel ons direct! Krijg onmiddellijk antwoorden door ons te bellen op telefoonnummer: 071-3315 346.

Of bespaar tijd en vul een formulier in

Bespaar tijd en vraag een offerte aan,
of stel een vraag en neem contact op.

Isoveen

Isoveen B.V

Isoveen B.V.