EPS verpakkingsmateriaal

EPS materiaal met hoge schokabsorptie voor veilig transport en opslag van producten

EPS blokken voor transportbescherming

EPS blokken zijn een veelgebruikt verpakkingsmateriaal in transportbescherming. Ze worden door ons in eigen fabriek gemaakt van milieuvriendelijke materialen en zijn licht van gewicht.

Steeds meer sectoren maken gebruik van piepschuim als verpakkingsmateriaal. Binnen de machinebouw- en transportindustrie maakt EPS het mogelijk om kwetsbare onderdelen en componenten over lange afstanden te vervoeren. Doordat de piepschuimblokken volledig op maat worden gesneden blijven de producten goed op hun plek zitten en komen ze onbeschadigd op de eindbestemming aan.

Verpakkingen EPS Isoveen

EPS: de recyclebare schokdemper

EPS maakt het mogelijk om verschillende producten en materialen te beschermen tegen schokken, trillingen en schade door stoten tijdens het transport. Piepschuim is licht van gewicht en sterk en kan ook worden gebruikt voor het inpakken en verstevigen van pallets. Het materiaal heeft ook uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor het geschikt is voor het verpakken van voedingsmiddelen, farmaceutische producten en elektronica. Ook kunnen EPS parels worden gebruikt als schokbestendige opvulling.

Wie gebruikt onze verpakkingsmateriaal

Transportdiensten

Groothandels

Industriële sector

Wat maakt EPS verpakkingsmateriaal speciaal?

EPS is efficiënt vanwege het lichte gewicht. Toch is het bijzonder sterk en veerkrachtig, waardoor het de perfecte keuze is voor het verpakken van kwetsbare voorwerpen.

EPS is 100% recyclebaar, waardoor het een duurzame oplossing is voor verpakkingen. Maar ook het lichte gewicht van tempex maakt het een duurzame optie. Dit zorgt voor een besparing op transportkosten en uitstoot. Goederen blijven zo goed beschermd en droog als ze tijdens de transport worden blootgesteld aan een vochtige omgeving. De EPS blokken kunnen via een freesmachine worden bewerkt om elk denkbaar product in te vervoeren!

Verpakkingsmateriaal transport

Soorten piepschuim verpakkingen

Type verpakking Functie
EPS blokken Deze blokken kunnen worden ingezet als pallet. Deze bieden steun en stevigheid aan producten bij transport op een vrachtwagen.
EPS platen Deze platen kunnen op maat worden gesneden en worden gebruikt om machines of maakdelen mee in te pakken voor exportverpakkingen.
EPS stroken Deze stroken worden gebruikt om producten onderling te beschermen en kunnen in gewenste afmetingen geproduceerd worden.
EPS parels EPS parels kunnen worden gebruikt voor het opvullen van dozen om de inhoud te beschermen.

EPS verpakkingen kopen?

Piepschuim verpakkingen bieden veel voordelen ten opzichte van andere soorten verpakkingsmateriaal. Bij Isoveen produceren we in eigen fabriek maatwerk verpakkingsmateriaal.

Bel of vraag een offerte aan

Vul onderstaand formulier in en nemen spoedig contact op om te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Isoveen

Isoveen B.V

Isoveen B.V.