Piepschuim blokken, Tempex platen en meer maatwerk

Hoogwaardige kwaliteit EPS voor optimale isolatie en constructie

Polystyreen platen en blokken in diverse afmetingen

Isoveen is gespecialiseerd in het snijden van tempex platen en blokken. De afmeting en de densiteit stemmen we van tevoren af op basis van het project.

Al onze stroken, platen en blokken zijn op maat gemaakt. Ook de densiteit van de EPS is op maat naar de functie van het eindproduct. Onze grondstoffen en fabriek voldoen aan de hoogste normen waardoor je verzekerd bent van een top product.

Stroken EPS

Waarom zijn EPS platen zo populair?

Tempex of EPS kent veel toepassingen. het is een veelzijdig product dat gebruikt wordt in verschillende sectoren. Zo biedt het een effectieve manier om een huis of bedrijfspand te isoleren.

Of een manier om producten schokbestendig in te pakken en te vervoeren. Het is licht, relatief makkelijk bewerkbaar en heeft eigenschappen die het inzetbaar maakt voor verschillende doeleindes. Onze tempex platen zijn een drukvast en is ongevoelig voor vocht. Bovendien bevat EPS geen irriterende stoffen en is het betaalbaar in aanschaf. EPS isolatie is ook nog eens 100% recyclebaar wat het een duurzame keuze maakt.

EPS op maat

Waarom EPS?

Platen, stroken of blokken nodig? Wij snijden alles op maat.

Isoveen B.V

Isoveen B.V.

Maatwerk polystyreen bij Isoveen

Op zoek naar Piepschuim blokken, EPS platen of stroken? Bij Isoveen bent U aan het juiste adres. We hebben ook losse EPS parels voor de vulling van bijvoorbeeld een zitzak.

Piepschuim blokken kopen?

Vraag een offerte aan door het formulier in te vullen of neem telefonisch contact op voor meer informatie.

Isoveen

Isoveen B.V

Isoveen B.V.